Ochrana osobních údajů

Zpracovávání osobních údajů

Petr Dostál, se sídlem Mariánská 347, 261 01 Příbram VII, IČ 03182576, zpracovává v případě vaší poptávky služeb či zaměstnání ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • text zprávy

Důvody ke zpracování osobních údajů

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností Smartim, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Smartim, s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem Petr Dostál, se sídlem Mariánská 347, 261 01 Příbram VII, IČ 03182576. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i  další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce https://www.tyvado.cz/cookies.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

 

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

POPTÁVKA SLUŽEB / DOTAZ

Corradi Alaris Warema Neher
Mapa